Начало

Политика за защита на личните данни

Уважаеми потребители,

   Стремежът ни като доставчик на услуги винаги е бил в насока максимално качествена и изгодна за Вас като потребители услуга. Цената на предлаганата към Вас услуга "ТВ програми", винаги е зависела от цената която всяка телевизия определя за своите канали и през годините се формира едно непрекъснато покачване от страна на големите телевизии като Нова, бТВ, Дискавъри и др. Ние сме един посредник между Вас и телевизиите и всяко покачване на цените от страна на телевизиите е респективно към вас като потребители. Поради невъзможност да договорим взаимно приемливи условия за да Ви предоставим каналите на "Нова Броудкастинг Груп" при поредното повишаване цената на програмите от страна на телевизията, без това да наложи промяна на стойността на заплащаната от Вас услуга за достъп до програмите и, към настоящият момент дружеството Кабелнет няма да предлага съответните програми до потребителите по мрежата. На мястото на спрените от разпространение канали можете да гледате други не по малко интересни и занимателни програми. При промяна на обстоятелствата ще бъдете своевременно уведомени.

От ръководството.

Публикувано на: 15.01.2018

 

inet

Днес живеем в един бързо развиващ се свят, свят в който технологиите напредват изключително бързо. Една от тях е интернет. Създаден преди 30 години в САЩ и представлява обществено достъпна свързана компютърна система. Глобалната мрежа има неоспоримо място в културата на обществото по целия свят. В последните години интернет се изпозлва като средство за комуникация, реклама, пазаруване и информация. Глобалната мрежа и достъпът до интернет стават все по-важни.

 

rackТук идва и нашата мисия. Ние сме компания с богат, многогодишен опит и традиции в изграждането на компютърни и телевизионни мрежи. Имаме изградена мрежа в над 30 населени места в Русенския регион. Разполагаме със собствени оптични трасета до всяка точка в нашата мрежа като се стремим винаги да сме в крак с новите технологии. Работим с марково мрежово оборудване – Extreme Networks, Juniper Networks, Dell и др. Предлагаме атрактивни пакетни услуги за интернет и цифрова телевизия. За нас всеки един клиент е важен партньор и именно по тази причина предлагаме гъвкави допълнителни (както и нестандартни) услуги като изграждане на  частни мрежи, системи за видео наблюдение, хостинг и др.

EU

За връзка с нас

тел. за поддръжка: 082/83 20 20
офис: 082/87 20 20 
e-mail: office@cablenet.bg

social-facebook-box-blue-icon