Телевизия

tv
Кабелнет Цифрова телевизия

Кабелнет Ви предлага богатото разнообразие от телевизионни  програми с безкомпромисно цифрово качество на картината и звука с максимален брой цифрови програми, включително и HD канали. Телевизионната услуга на Кабелнет е по протокол "DVB-C". Всички телевизионни канали стигат до Вас по специално изградени за целта оптични трасета както и  без допълнителна компресия на входящия сигнал за най-качествено ТВ изживяване. Подборът на телевизионните програми е направен така, че да задоволи всички вкусове, както на киноманите, така и на почитателите на музика, като не са забравени и любителите на забавления, също така и  спортните фенове, като е обърнато специално внимание  и  на детската аудитория.

 

 

Защо Цифрова телевизия от Кабелнет ?

 •  Кристална картина и звук - телевизията достига до вас по оптична подземна мрежа с изключително високи възможности. Качеството на телевизионният сигнал вече не зависи от времето навън.
 •  Най-разнообразното телевизионно съдържание – най-гледаните български и чуждестранни канали,  съобразени с Вашите желания.
 •  Незабавна и адекватна реакция при евентуален проблем - поддръжката на Кабелнет ООД е 24 часова, 7 дни в седмицата през цялата година.
 •  Лесна инсталация на услугите – винаги в удобно за Вас време.

 

Възможности на услугата Цифрова телевизия:

 • Запис - Вече не е нужно да стоите вкъщи в определен час, за да гледате любимото си предаване. С новата услуга на Цифрова телевизия от Кабелнет можете да запишете бъдещо предаване и след това да го гледате в удобен за час. А докато го гледате  можете да правите всичко, както с домашното си DVD – превъртане на сцени, спиране на пауза и други.

 • Програмен справочник - Виждате актуалната телевизионна програма за 7 дни напред.
 • Напомняне за бъдещо предаване - Ако искате телевизорът  да Ви подсети за бъдещо предаване, което не желаете да изпуснете, маркирате избраното предаване от EPG менюто и минута преди старта, получавате подсещане за гледане. Какво по-удобно от това?
 • Картина в картината - Можете да следите какво се случва на различен канал, докато гледате любимото си предаване! Вече не е необходимо телевизора ви  да поддържа тази функционалност, имате я с услугата Цифрова телевизия.
 • Възможност за лични настройки:

              1. Пренареждате каналите по свой избор.

              2. Създавате групи от любими канали.

              3. Родителски контрол: Можете да заключвате определени програми с код.

              4. Възможност за различни аудиo съпроводи на един канал.

              5. Избор на език на субтитрите.

* Някой от изброените възможности на цифровата телевизия са възможни само с някой от предлаганите DVB-C приемници (set-top box) от Кабелнет !!!

 

Какво е нужно, за да гледате Цифрова телевизия от Кабелнет ?

 • За да използвате услугата Цифрова телевизия е необходимо да имате достъп до мрежата на Кабелнет ООД.
 • Да разполагате с телевизионен приемник с вграден DVB-C тунер или цифров приемник  (set-top box), който се свързва с вашия телевизор посредством HDMI, SCART, компонентен, композитен (чинч) или друг вход.
EU

За връзка с нас

тел. за поддръжка: 082/83 20 20
офис: 082/87 20 20 
e-mail: office@cablenet.bg

social-facebook-box-blue-icon